Ga naar hoofdinhoud

Callboys Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jay Vleugels (Rik Verheye) namen ons vorig seizoen mee naar een wereld van oversized dildo's en nog oversizedere ego's. Verblind door weinig zelfkennis en een overdosis testosteron werkte het gigolocollectief zich reddeloos in de schulden. De onzekerheid, ijdelheid en gekrenkte trots leidden uiteindelijk tot de tragische dood van Jay Vleugels. 

Nu zijn de boys back. Back in business. En alles is veranderd. Want de Callboys willen naar het volgende level. Devon, Randy, Wesley en Jeremy – de identieke tweelingbroer van wijlen Jay - Vleugels zijn in 2019 vastbesloten om de escortsector plat te spelen. Of hoe de M van Mij de W van Wij wordt. Met een nieuw élan slagen de jongens erin om overeind te krabbelen, waarbij ze meer aan moed dan aan wijsheid winnen. Vol enthousiasme over hun nieuwe start vergeten ze de brokken die ze eerder hebben gemaakt.

Callboys is een reeks van Jan Eelen, die met In De Gloria, Het Eiland en De Ronde een unieke standaard heeft gezet binnen het Vlaamse comedy-drama. Zijn personages zijn even grotesk als herkenbaar, en wat hij hen aandoet zou misantroop zijn, als het niet zo grappig en diepmenselijk was.

Scoor gegarandeerd met deze T-shirts van Callboys

Wie wil er nu niet met Devon, Jay, Randy of Wesley letterlijk om het lijf lopen?! Mister-T heeft exclusieve Callboys-T-shirts in de aanbieding, waarop één van deze vier heren (of allevier!) staan te pronken. Een leuk hebbeding, cadeautje of gewoon om mee uit te pakken op een feestje. 

Bestel jouw exemplaar