Ga naar hoofdinhoud
Viva La Feta

Dit zijn de vakantiegangers waar Jani en Otto-Jan mee naar Sifnos trekken

Serine Ayari

Serine Ayari

Serine Ayari is een Franstalige comédienne en actrice. Deze eerste vakantieganger wordt een echte uitdaging voor Otto-Jan en Jani. Zij kennen haar namelijk niet zo heel goed dus zal het voor ons olijke duo niet evident worden om Serine een prachtig verblijf op Sifnos te geven.

Martien Meiland

Martien Meiland

Heeft deze tweede gast wel een introductie nodig? Martien Meiland is dankzij zijn programma Chateau Meiland wereldberoemd in Vlaanderen en Nederland. Martien kent Otto-Jan en Jani niet dus een goede eerste indruk maken is prioriteit om Martien 2 onvergetelijke dagen te bezorgen.

Marlène de Wouters

marlene de wouters

Jani en Otto-Jan zijn ongelofelijk blij met Marlène de Wouters als gast in hun villa op Sifnos. Pittig, eigenwijs en goedgemutst. Zo kan je Marlène best beschrijven. En daarom zullen Jani en Otto-Jan Marlène volledig ten dienste staan en ze in de watten te leggen.

Bart De Wever

bart de wever

Deze gast hadden Jani en Otto-Jan niet zien aankomen. Bart De Wever ziet zijn tweedaagse vakantie met Otto-Jan en Jani misschien meer als loopstage voor de marathon van Athene, maar toch zullen Otto-Jan en Jani alls geven om het Bart De Wever helemaal naar zijn zin te maken.

Bockie De Repper

Bockie De Repper

Bockie De Repper is de definitie van goed eten, lekker drinken en vooral alles heel rustig aan te doen. Dat lijkt dus de perfecte match voor Otto-Jan en Jani en ze staan dan ook te popelen om Bockie welkom te heten in hun vakantievilla op Sifnos.

Barbara Sarafian

barbara sarafian

Voor Barbara Sarafian is het ondertussen al meer dan 2 jaar geleden dat ze nog op vakantie is geweest. 48 uur lang zullen Jani en Otto-Jan het beste van zichzelf geven om Barbara een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Marie en Viktor Verhulst

marie en viktor

Een uitzondering én twee voor de prijs van één voor Jani en Otto-Jan want ze ontvangen niet 1 maar 2 gasten. Marie en Viktor Verhulst zijn helemaal klaar om twee dagen lang verwend te worden op het prachtige Sifnos.

Reginald Moreels

Reginald Moreels

Réginald Moreels is één van Vlaanderens meest merkwaardige mensen. Deze topdokter/chirurg leidt ongetwijfeld een zwaar en druk leven. Jani en Otto-Jan voelen zich dan ook vereerd om Réginald te ontvangen in hun villa op Sifnos.