Ga naar hoofdinhoud
Viktors Grote Ruiltocht

Schrijf je in voor benefietveiling van Viktors Grote Ruiltocht bij Gert en James

Het einde van Viktors Grote Ruiltocht is aangebroken. De ruiltocht leverde niet één, maar twee exclusieve items op: een gesigneerd truitje van Niels Albert en een Italiaanse schone uit Carrara-marmer uit de collectie van 'Stukken van Mensen' dealer Paul De Grande. Het witte marmeren beeld is 2 meter groot en dateert uit circa 1900. Paul bevestigt ons dat het beeld in uitstekende staat is en zeker een bedrag van vier nullen waard is.

viktorverhulst

Er rest Viktor nog één ding: een heuse benefietveiling organiseren. En jij kan daar bij zijn! Ben jij geïnteresseerd in één van de items? Schrijf je hieronder in voor de veiling en geef je richtbod voor het object waarin je geïnteresseerd bent.

Om uitgenodigd te worden voor de benefietveiling vragen wij mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in één van deze items een richtbod te plaatsen. Nadien worden de hoogste bieders gecontacteerd voor de officiële veiling in De Cooke & Verhulst Show op donderdag 9 september. Hou bij interesse dus zeker je agenda vrij die dag tussen 16u en 20u. Je hebt tot maandag 6 september 23u59 de tijd om jouw richtbod uit te brengen.