Ga naar hoofdinhoud
Viervoeters

Baasjes gezocht voor nieuw Play4-programma Viervoeters

Dominique Van Malder en Joris Hessels

Een hond is meer dan een huisdier, het is een vriend voor het leven waar lief en leed mee gedeeld wordt. Hoewel heel wat mensen op zoek zijn naar fijn hondengezelschap, komen ze maar al te vaak terecht bij malafide broodfokkers. Ondertussen wachten jaarlijks nog steeds zo’n 4000 honden in het asiel op een nieuwe thuis. De asielen zitten dan ook overvol.

In het nieuwe televisieprogramma Viervoeters gaan Vlaanderens liefste hondenfluisteraars Dominique Van Malder en Joris Hessels proberen om dat probleem voor een groot deel op te lossen. Zij willen zoveel mogelijk honden koppelen aan nieuwe baasjes en hen opnieuw een warm nest bezorgen. Samen zorgen ze voor de nodige fun en leven ze mee met de baasjes en hun (toekomstige) hondje in de zoektocht naar de ideale match. En ook de baasjes krijgen alle hulp bij het kiezen van hun trouwe viervoeter. Dominique en Joris worden immers bijgestaan door een team van experten. Dat doen ze met als ultieme doel om iedere hond een liefdevolle thuis te geven.

Wil jij een hond adopteren en kan je hem de beste zorgen bieden? Stel je dan kandidaat voor het nieuwe Play4-programma Viervoeters via onderstaand formulier. 

Je kan je niet langer inschrijven voor dit programma.