Ga naar hoofdinhoud

De beste fragmenten

De beste fragmenten

Speurders

De speurders

Danny Kampers

Danny is een opsporingsexpert met 26 jaar politie-ervaring op de teller. De rode draad doorheen zijn loopbaan is doorgedreven recherchewerk.

Ann Maes

Ann is klinisch psychologe van opleiding en volgde daarnaast nog een opleiding tot militair officier bij Defensie.

Werner De Schepper

Werner heeft al 27 jaar ervaring bij de politie. Hij heeft de graad van 1ste hoofdinspecteur en is een vat vol ervaring.

Charlotte Van Roosbroeck

In Klopjacht neemt ze samen met Werner de rol van tactisch rechercheur op zich. Als tandem vormen ze de rechterhand van Danny.

Tim Cools

IT-specialist Tim startte zijn carrière bij politiezone HEKLA en werkte daarna 8 jaar voor de Federale Gerechtelijke Politie. Hij zat op de dienst Internet Investigations, Digital Forensics.

Steven De Munter

Steven heeft 15 jaar ervaring bij de Computer Crime Unit van de Federale Gerechtelijke Politie. Hij schopte het tot hoofdinspecteur en Open Source Intelligence specialist.

Guy & Jeremy

Guy werkt al 15 jaar in de anti-overvalbrigade van een Brusselse zone en Jeremy maakt deel uit van een bijstandseenheid gespecialiseerd in het opsporen van geseinde personen.

Katleen & Lieven

Katleen werkt 10 jaar als officier bij Defensie met al 3 buitenlandse opdrachten achter de rug en Lieven ruilde na 10 jaar Defensie zijn job in voor een job als veiligheidsagent bij privéfirma’s.

Kris & Quinten

Kris was jaren actief als undercoveragent in de meest sinistere milieus om drugs-en moordzaken op te lossen. Quinten was bij Defensie al verantwoordelijk voor de bouw van een nieuwe F16-luchthaven.

Nina, Bart & Jules

Nina, Bart en Jules zijn de researchers van het hoofdkwartier. Zij bijten zich vast in de dossiers en zorgen voor essentiële ondersteuning aan de tactische rechercheurs.