Ga naar hoofdinhoud
Topdokters

Aflevering 5 - podcast Patiënt Pedro

#5. Hoofd. Bij Prof. Dr. Dirk De Wachter

Pedro heeft zijn lichaam uitgebreid laten checken, maar zit het grootste probleem niet tussen zijn oren? In deze laatste aflevering gaat hij naar psychiater Dirk De Wachter. Hij mag er doen wat hij het liefste doet — praten. En Dirk De Wachter, die luistert. Naar Pedro's verhalen van vroeger. Naar zijn angsten van nu. En naar zijn verlangens voor wat volgt. 'Ik heb zin om te ontsporen', biecht Pedro op, om uiteindelijk te settelen voor 'verantwoord zot doen'. Maar is hij na deze podcast nu van zijn hypochondrie af? En hoe moet het nu verder? Dat gaat hij samen met zijn vrouw Evelien aan de huisarts vragen.

pedro

COPYRIGHT

(C) Woestijnvis en UITGESPROKEN

DISCLAIMER

Deze podcast is het persoonlijke verhaal van Pedro Elias en heeft niet de ambitie om helemaal accuraat of volledig te zijn. Voor vragen over je eigen gezondheid kun je terecht bij je arts. Vanzelfsprekend kan niets in deze podcast een consultatie, een medisch onderzoek, een diagnose of een behandeling vervangen.

CREDITS

'Topdokters — Patiënt Pedro' is een podcast van Woestijnvis en UITGESPROKEN voor GoPlay en Het Nieuwsblad | Host Pedro Elias | Redactie en eindredactie Ann Dieudonné | Editor Wouter Van Driessche | Productie en planning Laure Balcaen, Hanne Van Vlaenderen | Muziek en montage Stef Lenaerts (House of Media) | Klank Ann Dieudonné, Toon Meuris, Jan Willekens, Kris Malaise | Speciale dank aan Mama Elias, Evelien, dokter Nicolaas Vanderhoydonck, Prof dr. Dirk De Wachter, Karel Dierickx, Hazel Pleysier, Annick Sterckx, Wim Staelens, Steven Allcock, Kristof Saerens en House of Media | Extra Het Nieuwsblad, partner van deze podcast, bundelt de meest netelige lezersvragen over hypochondrie, en behandelt ze in de rubriek Slimmer Leven. Op dinsdag lees je ze in Het Nieuwsblad en op nieuwsblad.be

‘Beluister de podcast hier of via je favoriete podcast platform’

Google podcasts

Spotify

iTunes