Ga naar hoofdinhoud
The Sky is the Limit All Stars

Dit zijn de gezichten van het nieuwe seizoen van The Sky Is The Limit

allemaal

The Sky Is The Limit is terug! Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue. Volg de excentrieke levensstijl van ‘the rich and famous’ in een nieuw seizoen van The Sky is the Limit.

Yves Maes & Julie Hannes

​Het begon allemaal 20 jaar geleden voor Yves. Hij kocht een eigen tractor en maakte, naast zijn job als arbeider, septische putten leeg. Nu, 20 jaar later, leidt hij een afvalverwerkings- en containerbedrijf met 400 werknemers en een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. De Limburger won op jonge leeftijd al de titel van ondernemer van het jaar. Yves verkocht recent een deel van zijn aandelen en bouwde een ranch van maar liefst 4000m² met binnen- en buitenpiste voor zijn paarden, een gastenverblijf en het langste privézwembad in één stuk van Europa.  

Yves

Joshua Van Der Aa
 

​Joshua droomde er als tiener al van om dokter te worden, maar met zijn diploma technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzettingsvermogen slaagde hij toch in zijn opzet. Door zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Een aanbod van een privékliniek haalde hem naar Londen en ondertussen heeft hij zijn eigen privékabinet waar hij als esthetisch arts patiënten van over de hele wereld behandelt. De Antwerpenaar woont in hartje Londen.  

Joshua

Nicolas & Sarah De Bruyn

​Als 18-jarige dokterszoon gaf Nicolas er de brui aan op school, tot groot ongenoegen van zijn ouders. Hij nam een fitnesscentrum over en maakte het eerste jaar zo’n 300.000 euro verlies. Nicolas besefte dat hij verkeerd bezig was en volgde verschillende managementcursussen. Nu bezit hij meer dan 50 panden, 4 fitnesscentra en de grootste Business Academy van de Benelux waar hij beginnende ondernemers coacht. Nicolas trouwde afgelopen zomer in Parijs met Sarah, en kregen samen een dochter: Elisabeth. 

De Bruyn

Sigurd & Charlene Tanghe

Sigurd was eigenaar van de succesvolle club ‘Lart Maniac’ en leidde een eigen bouwbedrijf met zo’n twintig werknemers. Na zijn uren maakte hij kunst die hij al snel op de markt kon verpatsen. Nu leeft Sigurd enkel en alleen van zijn kunst en heeft hij een uitgebreid klantenbestand van Duitse miljardairs tot bekende koppen als Jean-Claude Van Damme. Sigurd heeft een eigen galerij op de dijk van Knokke waar hij kunstwerken verkoopt die kunnen oplopen tot meer dan 20.000 euro. Hij is getrouwd met Charlene die hem in zowat alles bijstaat.

Sigurd

Frederik Laeremans & Loremie

Frederik is de derde generatie en huidig zaakvoerder van het familiebedrijf ‘Laeremans Superbeton’. Hij ziet zichzelf nog altijd als ‘het boerke’ van de Kempen, maar wel een ‘boerke’ dat van aanpakken weet. Frederik en vriendin Loremie genieten met volle teugen van hun leven, al blijft hij wel super ambitieus met zijn bedrijf.

Frederik

Familie Martens

In 1989 namen Jopi en Katty een kleine beddenzaak over. Door hun harde werk is de onderneming uitgegroeid tot een grote exclusieve beddenzaak met een uitgebreid klantenbestand. Vandaag is het de tijd om de fakkel door te geven aan hun zonen Jori en Maxime.

Martens

Guy & Sona Penders

Het powerkoppel Guy en Sona zijn nog steeds actief in de immomarkt in de Emiraten. Tijdens corona verkochten ze een resem appartementen en enkele villa’s. De zaken gaan zelfs zo goed dat ze net een peperduur penthouse op de kop konden tikken. Vooraleer het koppel kan genieten van hun nieuwe droomhuis, moeten er wel nog enkele verhuisdozen versleurd worden.  

Guy