Ga naar hoofdinhoud
Temptation Island

Miauwkes: maak kennis met de verleidsters van Temptation Island 2020

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding én zijn duidelijk geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken...

Amber 

Amber

De 22-jarige Amber uit Wetteren is een ‘one-of-the-guys’-type. Ze doet aan autotuning en praat dan ook vlotjes over haar BMW die ze eigenhandig getuned heeft. Daarnaast is ze ook gewoon een gezellige, speelse jongedame die niet bang is om op mannen af te stappen. In het dagelijkse leven werkt ze als sales advisor bij H&M.

Cheyenne

Cheyenne

Cheyenne (22) uit Oudenaarde is kapster. Ze moet niet veel doen om een man te verleiden. Met haar zwoele blik en sexy dansmoves kan ze elke man doen zwichten. Maar schop niet tegen haar schenen, want ze is mondig genoeg om te zeggen waar het op staat.

Kunza 

Kunza

De 23-jarige Kunza hoeft niet veel te doen om iedereen gek te maken. Mannen vinden haar een lief en schattig meisje, en ook haar exotisch kleurtje valt bij hen in de smaak. De studente uit Wommelgem orthopedagogie. In haar laatste relatie, die 4,5 jaar duurde, werd ze maar liefst vijf keer bedrogen, dat is haar motivatie om nu aan Temptation Island deel te nemen.

Mambo

Mambo

Mambo uit Sint-Pieters-Leeuw is een echte femme fatale. Naast haar werk als receptioniste, is de 25-jarige ook vaak aan het werk als gogo danseres. Met haar dansmoves windt ze iedere man zo rond haar vinger. Haar grote troeven zijn haar kont, haar lach en haar spontaneïteit. 

Eline

Eline

Eline uit Zwolle werkt als customer service bij een verlichtingsbedrijf. De 24-jarige Indische schone komt heel schattig over, maar als het om mannen gaat is ze het tegenovergestelde. Bang om op een jongen af te stappen is ze zeker niet. ‘Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020’. Iedereen kan verleid worden volgens Eline. Of ze nou in een relatie zitten of niet.

Felicia

Felicia

Felicia uit Amsterdam werkt als receptioniste in een advocatenkantoor, daarnaast is ze ook nog eigenaar van een kleding webshop. Met haar volle lippen en dito borsten is de 21-jarige Felicia een opvallende maar prachtige verschijning. Ze kleedt zich graag sexy, houdt van alle mannelijke aandacht én houdt ervan om de mannen helemaal het hoofd op hol te brengen.

Nikki

Nikki

Nikki (26) uit Honselaarsdijk is een echte flirt. Door haar rode haren, open houding en verleidelijke oogopslag zijn mannen al heel snel onder de indruk. Hoe moeilijker de prooi, hoe groter de uitdaging. Deze dame ziet het verleiden echt als een spel. Nikki werkt als gastvrouw bij een orchideeënkwekerij. Ze gelooft dat iedere man uiteindelijk ontrouw is en ziet het als een uitdaging om dit voor de camera’s te bewijzen.

Romee

Romee

Romee uit Oss is een echte jager, wachten tot een man op haar afstapt vindt ze vreselijk. De 21-jarige is momenteel nog in opleiding tot stewardess. Romee heeft op dit moment totaal geen zin in liefde. Ze wil genieten van de vrijheid en van mannen, en waar kan dit beter dan op Temptation Island? Romee is het meest trots op haar flinke voorgevel. ‘Ze zijn helemaal van plastic, de beste investering ooit.’

Temptation Island, vanaf 28 februari elke vrijdag om 20u35 op VIJF.