Ga naar hoofdinhoud
Shooting Stars

Deze 5 bekende gasten zijn de Shooting Stars van Supercontent

5 targets. 4 bullets. 1 sweet survivor.

Vanaf 26 mei ontvangen de mannen van Supercontent elke woensdag 1 bekende gast in hun schietkraam: de Shooting Star. Ontdek de eerste vijf sterren hieronder.

Viktor Verhulst

Samen met presentator en vlogfenomeen Viktor Verhulst spoelen Jeff en Pieterjan al vooruit naar het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. Benieuwd welk bekend familielid Viktors sweet survivor wordt!

Ben Weyts

Vier netelige dilemma's over een weekendje met collega's in Durbuy dwingen Vlaams minister van Onderwijs, Dierenwelzijn en Sport Ben Weyts tot moeilijke keuzes over zijn politieke opponenten. 

Koen Crucke

Jeff en Pieterjan trekken met zanger, acteur en televisiekapper Koen Crucke naar een chique receptie in het Scala van Milaan. Wie van zijn bekende reisgenoten zal Shooting Stars overleven?

Kelly Pfaff

Ook het geweer van presentatrice, danseres en fotomodel Kelly Pfaff is geladen met 4 bullets. Schiet ze raak of steekt Jean-Marie er een stokje voor? 

Alex Agnew

Alex Agnew a.k.a AA in levende lijve te gast bij Supercontent. Naast zijn humor en zangtalent zal hij zijn nu ook zijn schietskills moeten bovenhalen.

 

Elke woensdag een nieuwe aflevering van Shooting Stars exclusief op GoPlay.be.