Ga naar hoofdinhoud
Panna

Kom alles te weten over Panna!

Panna cast

Panna is een gloednieuwe webreeks over vier vriendinnen die het willen maken in de wereld van het Antwerpse straatvoetbal. Een serie met een stevige dosis sport en een nog grotere dosis girlpower.

De webreeks vertelt een meeslepend coming of age-verhaal waar empowerment voor jonge vrouwen centraal staat: hoe moeilijk je leven ook is, houd vol en werk samenJe kan zoveel meer dan je denkt. Een hoopvolle boodschap waar iedereen, ook wie niets heeft met voetbal, zich in kan vinden.

De reeks focust op de vriendschap tussen Afi, Tina, Mary en Zizou, vier straatvoetbalsters die dromen van een beter leven. Een droom die voor hen allesbehalve binnen handbereik ligt. Als de tienermeisjes elkaar leren kennen, ontstaat het plan om deel te nemen aan een straatvoetbaltoernooi. Geen evidentie in de door jongens gedomineerde wereld van het straatvoetbal. Gelukkig hebben de meisjes elkaar. Want zowel op als naast het veld zullen ze moeten knokken om hun dromen waar te maken.

Nora Dari is te zien als Mary, de romantische dromer die gevangen zit tussen twee culturen. De bikkelharde Zizou wordt gespeeld door Maïmouna Badjie, en Nadège Tansia vertolkt de rol van Afi, het onervaren, optimistische hart van de ploeg. Renee Vaerewijck is te zien als Tina, een grote mond met een klein hartje.

Geniet elke dag om 16u van een nieuwe clip en elke vrijdag om 20u van de volledige aflevering op GoPlay.be of volg het instagram account van Panna voor nog extra updates.