Ga naar hoofdinhoud
Junior Bake Off Vlaanderen

Aure

aure

Aure leerde bakken van haar mama. Haar ouders hebben een foodtruck met pannenkoeken, die Aure graag wil overnemen als ze groot is. Twee jaar geleden begon Aure zelfstandig te bakken. Ze heeft veel zelfvertrouwen in de keuken en is veel minder gestresseerd dan haar mama.

Aure is een beetje eigenzinnig en probeert overal een eigen twist aan te geven. Ook probeert ze vaak vegan te bakken, omdat ze vegetarisch is en zo haar steentje wil bijdragen aan de natuur en ook wel wil bewijzen dat vegan even lekker kan zijn dan traditioneel gebak.

Aure woont met haar broer Aren, mama Catherine en papa Joeri in het West-Vlaamse Koolkerke. Het hele gezin houdt van verre reizen, surfen en skaten. Ze zijn stuk voor stuk free spirits die genieten van het leven! Aure is dan ook al op vele verre bestemmingen geweest. Haar droom is om met een busje en Husky de wereld rond te trekken en te gaan surfen. 

Aure is een stoere surf girl en ze kleedt zich ook zo. Je zal haar nooit zien met een rokje of kleedje, maar altijd coole shirts en losse jeans. Aure is niet groot qua gestalte, maar wel qua personality. Ze is niet op haar mond gevallen.