Hotel Römantiek

Zo romantisch zijn de cupido's zelf

Hotel Römantiek: dit zijn de cupido's

Otto-Jan Ham

"Ik ben waarschijnlijk niet de beste koppelaar. Dat zijn Sven en Frances. Maar ik ben heel goed in het tevreden stellen en houden van Sven en Frances. Dus zolang die twee blijgemutst en in een romantische bui verkeerden kon daar in principe niets fout gaan. In de liefde ben ik niet de meest ervaren persoon. Ik ben vier keer getrouwd geweest en mijn laatste huwelijk houdt het nu al meer dan 8 jaar uit, dus fingers crossed…"

Otto-Jan

Frances Lefebure

"Ik ben zelf heel romantisch aangelegd en zie romantiek achter elk hoekje. Gelukkig is romantiek iets heel breeds en beleeft iedereen het op zijn manier. Er is slechts één regel: hoe meer hoe beter! Gelukkig passen er dan ook verschillende dekseltjes op je potje. Romance never dies!"

Frances

Sven de Leijer

"Ik doe dat heel graag, mensen koppelen. Heerlijk om daar als derde, onafhankelijke partij wat bij te helpen. Ik zie het ook heel snel als er iets groeit tussen twee mensen. Ik zie dat zelfs sneller bij anderen dan bij mezelf. Ik ben romantisch, maar dan wel op mijn geheel eigen wijze. Anderen ervaren mijn romantiek daarom dus niet per definitie als romantisch. Ik ben ook heel graag in het gezelschap van iets oudere mensen. En als die dan nog eens op zoek zijn naar een lief, dan zitten we dicht bij mijn ultieme droom qua gezelschap".

Sven