Ga naar hoofdinhoud
Het Rad

Dit is de winnaar van de absolute hoofdprijs: een reis naar Curaçao

Update:

De wedstrijd is afgelopen en de winnaar is gecontacteerd.
Proficiat aan de gelukkige: Kris De Poorter.

Vind de gouden letter in Het Rad en maak kans op een reis naar Curaçao

Ook als kijker van Het Rad maak je dit seizoen weer kans op prachtige prijzen. Elke dag kan je in de app van Het Nieuwsblad deelnemen aan de wedstrijd. 

Daar zijn dagelijks prachtige prijzen te winnen met de dagpuzzel en je maakt bovendien kans op de zonnige hoofdprijs: een prachtige reis naar Curaçao, met dank aan Corendon en Air Belgium. 

Wat moet je daarvoor doen?

Kijk elke dag naar Het Rad en ga op zoek naar de gouden letter in één van de puzzels in het programma. Die letter is je sleutel om deel te nemen aan de de wedstrijd in de app van Het Nieuwsblad. Wie het 18 letterwoord van Herman Brusselmans (zie video hieronder) raadt, maakt kans op de hoofdprijs.

Puzzel mee

Wat is die hoofdprijs?

Corendon bied jou een verzorgde 9-daagse reis voor 2 personen naar Curaçao, verblijf in een 5-sterrenaccommodatie Corendon Mangrove Beach Resort, transfer van en naar de luchthaven, hostessservice, 1 stuk van 20 kg bagage per persoon, eventuele datum- en vluchttoeslagen en administratiekosten zijn inbegrepen. Je kunt dus onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie. Nog niet overtuigd? Droom dan heerlijk weg van een verblijf bij Corendon met onderstaande foto.

corendon hotel
speel mee in de app