Ga naar hoofdinhoud
Pedro en Wesley bingen de nieuwe Play-programma’s

Ontdek samen met Pedro & Wesley de nieuwe Play-programma’s

De Verhulstjes Saint-Tropez

Bienvenue à Saint-Tropez! Want dit seizoen verwelkomen De Verhulstjes ons in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

De Rechtbank

De Rechtbank

De rechters van het elfde seizoen van De Rechtbank zijn: politierechter Dominique Reyniers (Antwerpen), politierechter Chris De Roy (Sint-Niklaas), onderzoeksrechter Miriam Schoors (Leuven), afgevaardigd vrederechter Jo Vanbelle (Elsene), vrederechter Jan Vandeborne (Maasmechelen), correctionele rechter Sandrine Hermant (Charlerloi), correctionele rechter Guido Casier (Kortrijk), onderzoeksrechter Laurence Wauthier (Charlerloi). En ook een bekend gezicht van het voorbije seizoen: politierechter Marco Ossena Cantara (Verviers). Het elfde seizoen van De Rechtbank wordt ook opgeluisterd door een spraakmakende podcast.

Viervoeters

Jaarlijks wachten nog steeds zo’n 4000 honden in het asiel op een nieuwe thuis. De asielen zitten dan ook overvol en het aantal asielhonden blijft toenemen. Ook corona lijkt voor een pijnlijke stijging te hebben gezorgd. In het nieuwe televisieprogramma Viervoeters gaan Vlaanderens liefste hondenfluisteraars Dominique Van Malder en Joris Hessels proberen om dat probleem voor een groot deel op te lossen.

Scheire en de Schepping

scheire

Scheire en de schepping is back from the future met een gloednieuw seizoen en een karrenvracht aan wonderlijke wetenswaardigheden. Lieven Scheire wordt bijgestaan door eenmansorkest Stijn Cole, vier onwetende, maar uitzonderlijk goed geschapen panelleden en alziende entiteit Googleman.

Huizenjagers Buitenland

huizenjagers

Na een woelige periode waarin reizen zo goed als onmogelijk was, komt er dit najaar een vervolg op het succesvolle Huizenjagers … in het buitenland! In de nieuwe reeks Huizenjagers Buitenland trekken makelaars deze zomer met hun kandidaat-kopers naar Toscane, Costa Brava, Silver Coast, Algarve, de Provence, Kreta en Tenerife.

De Cooke & Verhulst Show

Gert en James

James Cooke en Gert Verhulst zijn dit najaar opnieuw onze gastheren van de best bekeken talkshow van het moment. Frisse televisie, fijngevoelige onderwerpen en meer diepgang in de gesprekken. Want aan tafel bij Gert en James moet alles bespreekbaar zijn.

Klopjacht

Play4 gaat met het gloednieuwe, avontuurlijke en spannende programma Klopjacht de uitdaging aan: in een zenuwslopend kat- en muisspel proberen 12 Vlamingen 17 dagen lang uit handen te blijven van gespecialiseerde opsporingsdeskundigen.

Grond

grond

Wie als moslim in België het loodje legt, zadelt zijn nabestaanden op met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? Hier of in het land van herkomst? Wanneer Ishmael – Smile voor de vrienden – het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden. Grond gaat later dit najaar in wereldpremière op Play4 en nadien ook op Streamz. Netflix covert de rest van de wereld en zal de reeks op latere datum ook in België aanbieden.

Missie Griekenland

Missie Griekenland

Toen ze twee jaar geleden met een zeilboot de Atlantische Oceaan overstaken, smeedden Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham een band voor het leven. In hun vakantiehuis op Sifnos, een klein eiland in de westelijke Cycladen, nodigen ze acht bekende gasten uit om bij hen tot rust komen, en weer energie op te doen. Alleen: wie die gasten zijn, weten ze niet op voorhand.

James, De Musical

James De Musical

Waarom bestaat er nog geen musical van onze eigen Vlaamse sterren? Daar brengt James Cooke verandering in! James ontvangt acht centrale gasten in het NT GentNiels DestadsbaderPhilippe Geubels, De Pfaffs, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, NataliaGert Verhulst en Margriet Hermans laten zich verrassen met een musical over hun leven.

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League

uefa

Wie na de passage van de Rode Duivels en de knappe overwinning van Italië op het EK maar niet genoeg kan krijgen van Europees voetbal, zit vanaf dit najaar goed bij de Play-familie. De komende drie jaar – van 2021 tot 2024 – meten onze Belgische clubs zich met de Europese grootmachten. De wedstrijden van beide topcompetities zullen telkens afgewerkt worden op donderdag en zijn te zien op Play4 of Play6. 

Sports Late Night

Sports Late Night

Ook in 2021 blijven Gilles De CosterBart Raes en Joris Brys met Sport Late Night op post om de kijker door de hoogtepunten en doelpunten uit de Jupiler Pro League te gidsen. Ze blikken daarnaast vooruit op de volgende speeldag en werpen een blik op het klassement. Sports Late Night is er elke zaterdag en zondag.

De Slimste Mens Ter Wereld

Erik Van Looy

Wie gaat dit seizoen voor een monsterrecord deelnames à la Ella Leyers? Zou het Niels DestadsbaderLaura TesoroDorian Liveyns, Jan Verheyen of Sandra Bekkari kunnen zijn? En wie volgt Catherine Van Eylen op en neemt de begeerde oorkonde mee naar huis? Veel vragen maar vooral ook veel antwoorden in het negentiende seizoen van De Slimste Mens Ter Wereld

Bake Off Vlaanderen

Geen zee, strand en wind in het vijfde seizoen van Bake Off Vlaanderen. Dit jaar wordt de iconische witte tent opgebouwd in het prachtige domein van het Rubenskasteel in Elewijt. Wel terug van de partij zijn gastheer Wim Opbrouck, juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender.

Junior Bake Off Vlaanderen

Bake Off Junior

Gastheer Jeroom Snelders, juryleden Regula Ysewijn en Dominique Persoone zijn dit najaar terug de steun en toeverlaat van de junior amateurbakkers in het tweede seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen. Gedurende zes weken strijden acht nieuwe jonge amateurbakkers vol passie, liefde en flower power en dat doen ze - net als hun volwassen tegenhangers - in de tuin van het prachtige domein van het Rubenskasteel in Elewijt.

Dancing with the Stars

Dancing With The Stars

Na James Cooke, danste Julie Vermeire zich met een brede glimlach naar de overwinning in het afgelopen seizoen van Dancing With The Stars. En na anderhalf jaar zonder de bikkelharde competitie wegens corona, gaat de danswedstrijd opnieuw door. De eerste kandidaten zijn alvast bekend: Olympisch kampioene Nina Derwael en #LikeMe-ster Maksim Stojanac.

Panna

Panna

PANNA is de nieuwe online urban reeks voor GoPlay voor jongeren met een stevige dosis sport en een nog grotere dosis girlpower. De reeks vertelt een meeslepend coming of age-verhaal waar empowerment voor jonge vrouwen centraal staat; hoe moeilijk je leven ook is, houd vol en werk samenJe kan zoveel meer dan je denkt. Een hoopvolle boodschap waar iedereen, ook wie niets heeft met voetbal, zich in kan vinden.

Hacked

Hacked

Wanneer Nilou, Malick en Zahra, 3 beste vrienden, tot de ontdekking komen dat hun smartphones gehackt zijn, lijkt niets meer zeker. Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet aan de grote klok te hangen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden ze geconfronteerd met hun duisterste angsten en geheimen. Hacked zal net als Panna te zien zijn op GoPlay.

Bij Play5 zit je ook dit najaar goed voor een dagelijkse portie fun, no-nonsense reality en fictie 

Binnenkort komt je favoriete guilty pleasure terug, Temptation Island: Love or Leave, waarin twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels elkaar de vrijheid geven om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. 

Naast de dagelijkse reality en liefdesperikelen van Temptation Island: Love or Leave haalt Play5 vanaf 26 augustus de leukste familie van de Lage Landen terug. In het vijfde seizoen van Chateau Meiland krijgt de familie slecht nieuws over hun nieuwe woning. Het perceel dat ze hebben gekocht mag niet volledig gebruikt worden, waardoor hun plannen grondig in het water vallen.

Voor wie niet genoeg krijgt van de Meilandjes brengt Play5 ook het gloednieuwe Petit Chateau, waarin je de avonturen van Maxime en Montana Meiland kan volgen.

Dit najaar brengt Play5 je ook enkele vaste all time favourites terug. Komt de waarheid van vlucht 828 in dit nieuwe seizoen van Manifest eindelijk boven water? Ook andere vaste waarden keren terug: zoals onze doktersafspraken in het ziekenhuis met een nieuw seizoen van Grey’s Anatomy en Nurses, maar ook spanning en misdaad met een nieuw seizoen van FBI en The Rookie. Daarnaast kan de kijker blijven genieten van de leukste films zoals The Hustle, Life of the Party, Wonder Woman en Oceans 8. 

Ook nieuw dit jaar bij Play5 is Verboden Liefde. Deze serie volgt enkele bijzondere koppels in aanloop naar en tijdens een speciaal moment in hun leven: van het kopen van een huis tot een bruiloft.

Zo is er ook het nieuwe programma The L Word: Generation Q. De serie speelt zich af tien jaar na de gebeurtenissen van The L Word en volgt een aantal vrienden, waarvan de meerderheid lesbische vrouwen zijn.

De Stars and Stripes hangt nog steeds uit op Play6: de zender blijft naar goede gewoonte inzetten op Amerikaanse topreeksen en iconische films. USA, all day!

Sealteam

The U.S. Navy SEALS zijn de beste special-ops troepen van de Verenigde Staten, maar ook zij hebben een elitekorps. En dat hechte team van SEAL Team-soldaten onder leiding van Jason Hayes - gespeeld door David Boreanaz (Bones) - riskeert hun leven tijdens gevaarlijke en bijna onmogelijke internationale missies voor het vaderland.

Daarnaast kan je op Play6 ook genieten van Van Helsing, Go-Big Show, Hawaii Five-0, NCIS LA.

Rond Halloween staat er weer dagelijks een thrilling, scary horrormovie klaar, zoals The Boy 1 & 2The Conjuring 2The ShiningCountdownThe Gift en nog veel meer. 

Op Play7 zit je goed voor je dagelijkse portie romantisch drama, de meest inspirerende reality en aangrijpende humaninterestprogramma’s

 

play7

En dat doet de nieuwste Play-zender onder andere met de gloednieuwe dramareeks Royal Flying Doctor Service. Daarnaast zet Play7 het royal-thema verder met Secrets of the Royal Palaces en op vrijdag kan je steeds terecht bij Play7 voor beklijvende waargebeurde verhalen met nieuwe afleveringen van World’s Most Evil Killers en Spoorloos. En ook de rest van het weekend verwent Play7 de kijker met straffe reality zoals EmergencyEmma Willis: Special Births en 10 years younger in 10 days.