Ga naar hoofdinhoud
Goedele on Top

Is er toch nog liefde tussen Tim en Deborah?

Op vrijdag 15 februari gaat het gloednieuwe seizoen van Temptation Island van start op VIJF. Een ideaal moment voor Goedele Liekens om samen met enkele ex-deelnemers terug te blikken op voorgaande seizoenen tijdens een speciale aflevering van Goedele on Top. 

Timtation

Iedereen herinnert zich nog wat er vorig jaar gebeurde in Temptation Island: de eerst oh zo trouwe Tim bezweek aan de verleiding en kreeg gevoelens voor verleidster Cherish. Timtation brak zo het hart van zijn vriendin Deborah, die ervan overtuigd was dat Tim haar niet zou bedriegen. De 'huisje, tuintje, boompje, kindje'-plannen werden opgeborgen en Tims avontuurtje met Cherish betekende het einde van hun relatie. Of Tim spijt had van zijn beslissingen? Absoluut niet, liet hij destijds duidelijk verstaan.

"Tim moet tussen de 500 à 700 keer aan mijn deur staan voor het terug goedkomt"

Nu blijkt dat Tim toch spijt had van zijn avontuur met Cherish. Na Temptation Island stuurde hij heel wat berichtjes naar Deborah, maar die wil graag iemand die wat meer uit zijn pijp komt. Om haar hart terug voor zich te winnen, moet hij trouwens heel wat over hebben: "Tim moet tussen de 500 à 700 keer aan mijn deur staan voor het terug goedkomt". 

Deze uitspraak doet ons denken aan iemand... ;-) Remember? 

Temptation Takeoff met Tim en Deborah, Pommeline en Fabrizio, Joshua, Lize én de Belgische koppels uit het nieuwe seizoen van Temptation Island, dinsdag 12 februari om 20u35 op VIJF. Mis het niet!