Gert Late Night

Er was eens... een kasteel in de Ardennen vol mensen die we allemaal kennen

Kasteel in het wit

Niet zo heel heel lang geleden was er eens een kasteel in de Ardennen. Daar nodigden koning Gert en z'n nar James elke dag drie hoge gasten uit, die ze dan beter leerden kennen. 

Deze nacht gebeurde er winters getover. Miljoenen sneeuwvlokjes legden er een sneeuwwit laken over.

Naar buiten kijken

De gasten, gedrapeerd in hun kamerjas, genoten van het witte landschap. Gast Jani genoot daarnaast ook van het mannelijk gezelschap.

Dolle winterpret

Het wit tapijt smolt als sneeuw voor de zon wanneer de casanova's erover flaneerden met een slee onder de arm. Menig zoutstrooiers sloegen alarm.

mode opnieuw uitvinden

De kleren maken de man, dacht Herman. Hij mag stilaan van een carrière op de rode loper dromen. Zelfs zonder hulp van modegoeroe Jani, wist hij stijlvol voor de dag te komen.

En zo kwam de lang onderschatte peignoir eindelijk weer tot z'n recht. Niet veel later ontstond er spontaan een sneeuwballengevecht.

Tom Waes

Koning Gert sloeg Tom met een sneeuwbal tot ridder van de ronde tafel. Ook nar James kreeg zijn deel sneeuw recht op z'n wafel.

Poets wederom poets

"Poets wederom poets", dacht testosteronbom Tom. Zelfs met sneeuw zou die koene ridder een konijntje dood kunnen smijten, maar dat zou hij hem heel hard spijten. Zonde van de sneeuwballen, die hij liever in de nek van koning Gert zou knallen. 

Benieuwd hoe dit sprookje afloopt? Kijk dan zeker naar Gert Last Year, vanavond om 20u35.