Ga naar hoofdinhoud
Don't Worry Be Happy

Deze levensgenieters volgt Peter Boeckx in nieuw seizoen Don't Worry Be Happy

Jean Pierre Letienne

Peter Boekc met JP

Jean Pierre Letienne leeft al drie jaar in zijn busje. Vroeger had JP een tattooshop, maar hij sloot zijn zaak en koos voor de vrijheid. Als kleine jongen groeide hij op zonder vader. Hij heeft dyslexie en zijn moeder stuurde hem naar het buitengewoon secundair onderwijs. Daar werd zijn tekentalent ontdekt door een leraar die zich over hem ontfermde. JP werkt zo weinig mogelijk om zoveel mogelijk te kunnen tekenen. Hij doucht met vier liter water en al zijn bezittingen passen in vier plastic dozen.

 

Marieke Van Coppenolle

Boeckx met Marieke

Marieke Van Coppenolle erfde van haar opa een stuk bos. Ze bouwde er een plek waar mensen met een burn out terecht kunnen. Zelf woont Marieke in een bestelwagen. Adept van slow cooking, slow cleaning, slow everything. Een douche nemen duurt een halve dag. Koffie zetten een uur. Marieke leeft ook extra zuinig: elk washandje heeft vier zijden!  

 

Jan Bucquoy

Peter met Jan

Jan Bucquoy verdiende vroeger veel geld als kunstenaar en regisseur van La vie sexuelle des Belges en Camping Cosmos met o.a. Lolo Ferrari. Hij deed alles op en woont nu in een huurappartement in Brussel. Hij bezit enkel nog films en boeken, maakt nog steeds 'slipkunst' en speelt elke week op Lotto. Dan kan je telkens enkele dagen lang denken wat je met 100 miljoen zou doen.

 

Jan Degraeuwe en Sandy Saelens

Peter met sanda

Jan Degraeuwe en Sandy Saelens zorgen samen voor tien kinderen. Na een moeilijk verleden hebben ze nu hun eigen zaak. Met hun - café/krantenwinkel/kledingwinkel/juwelenwinkel/alles in één - hebben ze hun schulden weggewerkt. Sandy beheert het budget heel strikt om zo elk jaar één keer met iedereen op vakantie te kunnen.

 

Louis en Hubert 

boerkes

Louis en Hubert krijgen regelmatig bezoek van mensen die hen kennen uit het programma. Ze houden daarom een gastenboek bij. En deze week worden de b(r)oers verwacht in de televisiestudio van De Cooke & Verhulst Show. En daar verloopt de styling op een wel heel bijzondere manier.

 

Jo Lernout 

jo

Jo Lernout is na een jarenlang verblijf op de Filipijnen van plan zich opnieuw te vestigen in Vlaanderen. Twintig jaar geleden ging het spraaktechnologiebedrijf L&H failliet. Jo wilt nu opnieuw ondernemen en gaat op zoek naar investeerders. Hij werkt ook aan een autobiografie.

 

de Davidsons

de davidsons

Ook de Davidsons zijn opnieuw van de partij. De familie rond vader Eddy Peirmans kreeg sympathie en steunbetuigingen van over heel Vlaanderen na het overlijden van mama Els. De familie trekt dit keer naar Lloret de Mar. “Want het was Els haar grote wens dat haar asse daar zou worden uitgestrooid.”

 

En ook levenskunstenaar Floris en Evert & The Ladies zijn terug van de partij!