Ga naar hoofdinhoud

Deze nieuwe programma’s zie je nu op Play4 en GoPlay

F*** You Very, Very Much, De Bachelor en De Verhulstjes

Maak je klaar voor een flinke portie ontspanning, liefde en humor op Play4 en GoPlay.

Don't Worry Be Happy - donderdag 27 januari

Don't Worry Be Happy

Ook in het derde seizoen van Don't Worry Be Happy volgt Peter Boeckx een aantal mensen wiens levensmotto allemaal hetzelfde is: Don’t Worry, Be Happy. Ze hebben weinig materiële welvaart, maar voelen zich elke dag de koning te rijk.

Geniet hier van de eerste beelden.

 

De Verhulstjes - maandag 7 februari

de verhuistjes

Vanaf maandag 7 februari kunnen we eindelijk weer binnenkijken bij De Verhulstjes. Omdat het heen en weer pendelen naar Oostduinkerke tijdens het drukke televisieseizoen niet altijd even praktisch is,  kocht Gert een jaar geleden een prachtige loft in Antwerpen met zicht op het MAS én op de Evanna.

Marie en Viktor lopen er na hun werkdag regelmatig binnen. En ook voor vrouw des huizes Ellen is een eigen stek in Antwerpen handig want zij kon vaak niet mee omdat ze graag bij de honden blijft. Zeker arme Marcel heeft extra zorg nodig, want die werd nog maar pas met spoed naar de dierenarts gebracht. In Antwerpen krijgen de schattige bouviers zelfs een eigen kamer.  

En De Verhulstjes gaan ook op uitstap. Naar Amsterdam én naar Tirol. Waar Gert zijn 54ste verjaardag viert op skilatten. Als dat maar goed afloopt!

Kan je niet wachten? Hier zijn alvast de eerste beelden.

F*** You Very, Very Much - maandag 7 februari

F*** You Very, Very Much

Deze nieuwe reeks volgt het onstuimige stadsleven van hippe dertigers: een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. F*** you very, very much is een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in tijden van Tinder en tofu.

Geniet alvast van een voorsmaakje.

 

Stukken van Mensen - dinsdag 8 februari

Stukken van Mensen

Vorig jaar waren ze nog met zeven, maar de Stukken van Mensen-experten krijgen er een nieuw lid bij in het nieuwe, zevende seizoen: vintagedealer en interieurstyliste Paulette Van Hacht. Met haar 31 jaar is ze de benjamin van de bende, maar dat maakt haar niet minder strijdlustig. Integendeel. Vanaf dinsdag 8 februari jaagt Paulette in de Verbeke Foundation op dezelfde pareltjes, pronkstukken, leuke hebbedingen en kunstschatten als haar concullega’s en mede-topdealers Bie Baert, Sofie Van de Velde, Frank Van Laer, Yves Chung, Carlo Bonte, Boris Devis en Paul De Grande.

Van een oude Romeinse munt over een prachtwerk van Keith Haring tot kleding van Eddy Wally, niets is te zot voor een bod, maar wie trekt de verkoper over de streep en wie blijft met lege handen achter? 

 

De Bachelor - woensdag 9 februari 

 

De Bachelor

Na een aantal veelbesproken liefdesrelaties is Fabrizio Tzinaridis klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven. Daarvoor schakelt hij de hulp in van Goedele Liekens.

Goedele zal Fabrizio met raad en daad bijstaan als host in De Bachelor. Samen trekken ze terug naar zijn roots, naar het idyllische Griekenland. Op deze voor hem bijzondere plek hoopt hij zich open te kunnen stellen om opnieuw verliefd te worden.

Bekijk de eerste beelden.

 

Zijn Daar Geen Beelden Van? - donderdag 10 februari

Zijn Daar Geen Beelden Van?

In de nieuwe Play4-comedyshow ‘Zijn Daar Geen Beelden Van?’ gaat een topcast van comedy-acteurs op zoek naar het achterliggende verhaal van een hele reeks bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale pers: ‘Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten’, ‘Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek’ of ‘Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis’. 

Stuk voor stuk zijn het bizarre koppen die tot de verbeelding spreken, maar waar heel wat vragen onbeantwoord blijven: Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? En zijn daar dan geen beelden van? We leven immers in een tijd van beelden. Beelden van katten, beelden van pasgeboren baby’s, ja, zelfs beelden – véél beelden – van Koen Crucke. Kortom: we filmen alles! En toch zijn er nog steeds bizarre en hilarische verhalen die ontsnappen aan onze altijd draaiende camera’s en smartphones. Tot vandaag. 

Bekijk hieronder de trailer.

Veel kijkplezier!