Ga naar hoofdinhoud
De Slimste Mens ter Wereld

Deze kanjers stoten door naar de finaleweken van De Slimste Mens ter Wereld

Ella Leyers

Zij brak het absolute record met 18 (!) deelnames en is dus de gedoodverfde kandidaat voor de eindwinst. Kan Ella het waarmaken? 

Liesbeth Van Impe

Hoofdredactrice Liesbeth Van Impe kwam, zag en overwon. Ze ging 6 deelnames mee en kon best nog een paar afleveringen doorgaan.  Maar omdat de finaleweken maandag starten, gunnen we haar even wat rust. 

impe

Conner Rousseau

Mateke Conner scoorde maar liefst 7 deelnames na elkaar! Kan hij naast jongste partijvoorzitter ooit, ook de eerste politicus zijn die de Slimste Mens ter Wereld wint?

Delphine Lecompte

Sinds een paar weken weet heel Vlaanderen wie dichteres Delphine Lecompte is: een vlijmscherpe underdog met een zeer intrigerend liefdesleven! 

Catherine Van Eylen

Catherine Van Eylen leerden we kennen als 'vrouw van', maar dat vergaten we snel. Naast sportanker en stijlicoon, maakt ze nu ook kans op de titel van De Slimste Mens ter Wereld!

catvane

Bockie De Repper

Bockie verbaasde vriend en vijand met zijn prestaties en nét niet hoogste score. Kan deze charmeur zichzelf binnenkort naast 'foodie' of 'Zwangere Guy van den Aldi' ook De Slimste Mens ter Wereld noemen?

Riadh Bahri

Of Riadh binnenkort Martine Tanghe zal vervangen, wou hij ons nog niet kwijt. Maar misschien lost hij iets tijdens de finaleweken? Wij wachten vol spanning!

bah

Tess Uytterhoeven

Tess Uytterhoeven moeten we nog leren kennen. In de laatste aflevering liet ze ons weten dat ze om haar vader tevreden te stellen niet met een schoonzoon, maar met een schoondochter naar huis kwam. Mocht vader Mark haar gevraagd hebben om dit programma te winnen, dan staat niets haar in de weg om door te stoten naar de finale en deze te winnen!

tess

Umi Defoort

Umi speelde heel sterk, maar werd door zijn lief Chibi Ichigo naar huis gespeeld na een razend spannende finale die eindigde in knuffels en tranen.

Hans Vanaken

Er is weinig dat Hans Vanaken niet kan! Hij bewees ons dat hij op één avond zowel een aflevering van De Slimste Mens als een match met Club Brugge kon spelen. Maar kan hij ook De Slimste Mens ter Wereld worden?

hans