Ga naar hoofdinhoud
De Mol

Zo kon je al eerder weten dat er een nieuw seizoen van De Mol aankomt

De afgelopen dagen doken heel wat mysterieuze berichten op van presentator Gilles De Coster en verschillende voormalige deelnemers van De Mol, en die gingen niet onopgemerkt voorbij. Trouwe fans van De Mol begonnen meteen aan een speurtocht.

strava1

Op Instagram verschenen diverse posts met cryptische teksten. Gilles De Coster postte vorige week een Instagramstory met: ‘‘Fiets: check. Vrienden: dubbelcheck”. Ook 8 verschillende ex-Molkandidaten zetten later die dag Strava-routes online. Wie die routes bij elkaar puzzelde kon al zien dat er iets in het logo van De Mol stond.

strava2

De dag erop verscheen een foto van 4 ex-mollen (Gilles, Elisabet, Lennart en Comfort) bij een partijtje padel. De racket van Elisabet was versierd met een mollogo met daarop het cijfer 2. En diezelfde avond was er geen twijfel meer. In De Tafel Van Gert verscheen ook heel even het logo van De Mol, met opnieuw het cijfer 2 erin. 

dtvg+padel

Tot slot verschenen op het Instagramaccount van De Mol vrijdagochtend 3 locaties en 3 tijdstippen. Die avond verschenen, op die exacte locaties en tijdstippen, reuzengrote flikkerende logo’s van De Mol. De flikkering was niet toevallig: in morsecode werd zo de startdatum van het nieuwe seizoen bekendgemaakt: 24 maart.

projectie

Maar wat betekent het cijfer 2 in het logo? Gilles De Coster licht een klein tipje van de sluier op: