Ga naar hoofdinhoud
De Cooke & Verhulst Show

Kom naar het Cooke & Verhulst Café!

cafe

Heb je zin in een frisse pint na het werk met de collega’s, een cocktail op ons terras met vrienden bij zonsondergang of ben je gewoon heel nieuwsgierig wat Gert en James nu precies uitspoken in De Zuiderkroon? Dan nodigt Play4 je graag uit voor het Cooke & Verhulst Café.

We openen de deuren van maandag tot en met donderdag van 18 uur tot middernacht. Het terras sluit om 23 uur. Buiten kan je met zo’n 20 personen genieten van een hapje of een drankje. Binnen is er plaats voor 200 personen.

Veel voorkomende vragen

 • Moet ik reserveren?

Je hoeft helemaal niet te reserveren om langs te komen in het Cooke & Verhulst Café. Onze deuren staan voor jou open van maandag tot en met donderdag van 18 uur tot middernacht.
 

 • Moet ik betalen?

De toegang tot het café is gratis. Toiletbezoek bij een consumptie ook. In het café kan je iets drinken of een klein hapje eten voor een democratische prijs.
 

 • Is het café open tijdens de show?

Heb je geen ticket voor de show zelf dan kan je tijdens de show in het café blijven zitten. De bar blijft open tot middernacht. In het café zelf hangen schermen waar je de show live kan meevolgen.
 

 • Kan ik mijn jas ergens kwijt?

Dat kan. Er is een vestiaire voorzien. Op eigen risico want er is geen security of ontvangst voorzien aan de vestiaire. Gewoon bijhouden of aan je stoel hangen is de veiligste optie.
 

 • Kan ik de dag zelf nog een ticket boeken voor de show?

Het is niet mogelijk om de dag zelf nog een ticket te boeken voor de show. Niet online en niet ter plaatse. Voorlopig kan je nog geen tickets boeken voor de opnames. Vanaf maandag 25 april kan je via de website van In The Picture: https://inthepicture.com/ een ticket boeken voor de volgende shows. Vind je niets meer terug van De Cooke & Verhulst Show op de website, dan zijn alle tickets de deur uit.

 

Als je ’s avonds in het Cooke & Verhulst Café zit en er komen mensen niet opdagen, dan kan je alsnog een stoel bemachtigen boven in de studio.
 

 • Ik heb een ticket maar wil graag vooraf nog iets drinken, kan dat?

Zeer zeker. Je bent welkom vanaf 18 uur. Vanaf 20 uur staat er iemand klaar om je te ontvangen aan de balie en krijg je meer informatie over het verder verloop van de avond.
 

 • Hoe geraak ik daar?

Adres:

Zuiderkroon (Studio Zuid)
Vlaamsekaai 81/83
2000 Antwerpen
 

 • Waar kan ik parkeren?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer naar Antwerpen te komen of te carpoolen. Gelieve rekening te houden met eventuele extra tijd door druk verkeer.  Extra info over hoe u in Antwerpen geraakt vindt u op https://www.slimnaarantwerpen.be/

De dichtstbijzijnde parking is: Q-park – Steendok Waalsekaai 69 A, 2000 Antwerpen
 

 • Kan ik met Gert en James op de foto?

Het Cooke & Verhulst Café is toegankelijk voor iedereen. Het kan zijn dat er voor de show gasten beneden zitten om een glas te drinken. Gert en James zijn sowieso aanwezig voor de opnames maar we kunnen niet beloven dat je naast hen zal zitten in de bar om samen een Tönissteiner te drinken. De opening van het programma wordt trouwens live opgenomen in het café of aan de voorgevel van het gebouw.
 

 • Is daar nog meer te beleven behalve hap en drank?

Zeer zeker. In het programma of op de social kanalen van De Cooke & Verhulst Show ontdek je welke events er worden georganiseerd.

Instagram: @de.cooke.en.verhulst.show

Instagram: @play4_be

Facebook: @De Cooke & Verhulst Show
 

 • Kan ik met een rolstoel of rollator naar het café komen?

Absoluut. Iedereen is welkom. Het gebouw is toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.