Ga naar hoofdinhoud
Cook Ensemble

9/12: Portobello-champignons & Oosterse ravioli met geitenkaas

ravioli
ravioli

Portobello’s & paddenstoelensaus

  • 6 portobello-champignons
  • 1 grote sjalot
  • 1 teen knoflook
  • ½ blokje paddenstoelenbouillon (of groentebouillon)
  • takjes verse dragon
  • 2 dl volle room
  • klontjes boter of wat olijfolie
  • peper en zout

Tapenade

  • 100 g zwarte olijven (ontpit)
  • een handje pijnboompitten
  • 1 el kappertjes
  • een scheut fijne olijfolie
  • grof zout & peper

Wontons

  • 10 wonton-vellen (ontdooid)
  • 1 ei
  • 150 g geitenkaas
  • scheutjes honing

Afwerking

  • dragonsnippers
  • zwarte peper

Specifiek materiaal

  • keukenpenseel (uitstrijken geklutst ei)
  • staafmixer
  • keukenhanddok (uitlekken ravioli)

Wil je de ingrediënten direct op een digitaal boodschappenlijstje plaatsen? Dat kan via Albert Heijn. Laat je boodschappen thuis leveren of ga naar jouw Albert Heijn. Makkelijk toch?

ah
ah