
Portobello’s & paddenstoelensaus
- 6 portobello-champignons
- 1 grote sjalot
- 1 teen knoflook
- ½ blokje paddenstoelenbouillon (of groentebouillon)
- takjes verse dragon
- 2 dl volle room
- klontjes boter of wat olijfolie
- peper en zout
Tapenade
- 100 g zwarte olijven (ontpit)
- een handje pijnboompitten
- 1 el kappertjes
- een scheut fijne olijfolie
- grof zout & peper
Wontons
- 10 wonton-vellen (ontdooid)
- 1 ei
- 150 g geitenkaas
- scheutjes honing
Afwerking
- dragonsnippers
- zwarte peper
Specifiek materiaal
- keukenpenseel (uitstrijken geklutst ei)
- staafmixer
- keukenhanddok (uitlekken ravioli)
Wil je de ingrediënten direct op een digitaal boodschappenlijstje plaatsen? Dat kan via Albert Heijn. Laat je boodschappen thuis leveren of ga naar jouw Albert Heijn. Makkelijk toch?
