Ga naar hoofdinhoud
Cook Ensemble

27/11: Witloof met hesp in kaassaus

witloof

Witloof

  • 4 stronkjes witloof
  • 1 blokje groentebouillon
  • een klont boter
  • peper & zout

Kaassaus met hesp

  • 250 g gekookte hesp (in sneetjes of in blok)
  • 200 g geraspte Emmentalerkaas
  • 4 blokjes smeerkaas
  • 50 g boter
  • 50 g (vloeiende) bloem
  • 5 dl volle melk
  • 1 blokje groentebouillon
  • nootmuskaat

Kaaskoekje

  • 50 g geraspte Emmentaler (of een mix van geraspte kaas)

Aardappelen

  • 500 g aardappelen (geschild)
  • takjes peterselie
  • zout

Extra materiaal

  • een vel bakpapier
  • een oven met grillfunctie

Wil je de ingrediënten direct op een digitaal boodschappenlijstje plaatsen? Dat kan via Albert Heijn. Laat je boodschappen thuis leveren of ga naar jouw Albert Heijn. Makkelijk toch?

ah