Zalm met kruidenkorst
- 2 porties zalmfilet
- 2 kl gemengde peperbollen
- 1 kl venkelzaad
- 1 kl komijnzaad
- 1 kl korianderzaad
- grof zout
- scheut olijfolie
Saus
- 150 g gegrilde rode paprika (uit bokaal, uitgelekt)
- 1 ui
- 2 el tomatenpuree
- een scheut (volle) room
- scheut olijfolie
- snuif cayennepeper
- zout
Extra
- 4 el uienconfituur
Puree
- 500 g aardappelen (bloemig, geschild)
- 3 el groene pesto
- een scheutje melk
- 1 teen look
- een scheutje olijfolie
- peper en zout
Materiaal
- een vijzel of een hamer
- een staafmixer
Wil je de ingrediënten direct op een digitaal boodschappenlijstje plaatsen? Dat kan via Albert Heijn. Laat je boodschappen thuis leveren of ga naar jouw Albert Heijn. Makkelijk toch?
