Ga naar hoofdinhoud
Cook Ensemble

1/12: Spicy zalm, paprikasaus en pestopatatjes

zalm

Zalm met kruidenkorst

  • 2 porties zalmfilet
  • 2 kl gemengde peperbollen
  • 1 kl venkelzaad
  • 1 kl komijnzaad
  • 1 kl korianderzaad
  • grof zout
  • scheut olijfolie

Saus

  • 150 g gegrilde rode paprika (uit bokaal, uitgelekt)
  • 1 ui
  • 2 el tomatenpuree
  • een scheut (volle) room
  • scheut olijfolie
  • snuif cayennepeper
  • zout

Extra

  • 4 el uienconfituur

Puree

  • 500 g aardappelen (bloemig, geschild)
  • 3 el groene pesto
  • een scheutje melk
  • 1 teen look
  • een scheutje olijfolie
  • peper en zout

Materiaal

  • een vijzel of een hamer
  • een staafmixer

 

Wil je de ingrediënten direct op een digitaal boodschappenlijstje plaatsen? Dat kan via Albert Heijn. Laat je boodschappen thuis leveren of ga naar jouw Albert Heijn. Makkelijk toch?

ah