Ga naar hoofdinhoud
Big Brother

Wij spraken de bewoners een laatste keer voor ze het Big Brother-huis ingingen

Deze acht bewoners gaan binnenkort het experiment van hun leven aan: Big Brother. Wij konden hen een laatste keer spreken voordat ze een eerste voet in het huis zetten.

Daniëlle

Daniëlle is moeder van vijf kinderen en krijgt het meteen moeilijk als haar kinderen ter sprake komen. Ze hoopt dat ze trots zullen zijn op hun moeder.

Thomas

De Brusselse Thomas wil vriendschappen maken en de bewoners verbinden. Hij is helemaal klaar voor zijn Big Brother-avontuur!

Naomi

De goedlachse Naomi uit Mechelen betreedt binnenkort het Big Brother-huis. Hoe ze zich heeft voorbereid? Door alle afleveringen van Friends te bingewatchen!

Liese

De Limburgse Liese is een vrolijke flapuit, maar zelf geeft ze toe af een toe moodswings te hebben. Moeten de bewoners zich dan uit de voeten maken?

Jowi

De Nederlandse Jowi wil in zijn Big Brother-avontuur de rol van bemiddelaar op zich nemen. Al wil hij tactische keuzes niet uit de weg gaan...

Theo

De Nederlandse Theo neemt geen blad voor de mond. Van zwerver tot koningin: deze Amsterdammer blijft gewoon zichzelf!

Nathalie

De temperamentvolle Nathalie komt uit Groningen en doet mee aan Big Brother om te winnen. Voor minder gaat ze niet!

Ziko

Meedoen aan het Big Brother-experiment is een droom die uitkomt voor de Vlaamse Ziko uit Lokeren. Benieuwd hoe deze vrolijke jongeman het ervan afbrengt!

Big Brother gaat van start op maandag 4 januari om 21u35 op VIER en VIER.be. Mis het niet!