Ga naar hoofdinhoud
Big Brother

Deze drie nieuwe bewoners sluipen het huis in tijdens gemaskerd spel

Er gebeurt heel wat tijdens een masquarade... Inclusief de komst van drie nieuwe bewoners! Maak kennis met Patrick, Julie en Michel!

Patrick

59 jaar, Schoten, België

patrick
“Bij Big Brother kun je je leven op stop zetten, dat lijkt me een uitdaging die ik ergens anders nooit zal vinden”

Patrick is een hardwerkende man en vader van twee zonen. 25 jaar geleden is zijn vrouw omgekomen in een ernstig auto-ongeval. Deze periode was voor Patrick ontzettend zwaar, om het verlies te verwerken heeft hij zich volledig op zijn werk gestort. Hij begon zijn fietsenwinkel, een kledingzaak en een broodjeszaak, daarnaast heeft hij zijn twee zonen alleen grootgebracht. Tot op heden is Patrick nog steeds full time bezig met zijn werk, dit zal voor hem dan ook de grootste uitdaging zijn om dit alles los te laten.

Wist je dat Patrick al eerder de kans had om het Big Brother-huis te betreden? Dat liep echter niet van een leien dakje!

Julie

34 jaar, Affligem, België

julie
“Ik heb wel een karakter dat voor anderen soms niet makkelijk is om mee te leven”

De jonge ondernemer Julie heeft drie kinderen van 11, 9 en 4 jaar oud. Ze is altijd enthousiast, staat stevig in haar schoenen en zal niet snel opgeven. Ze runt twee kinderdagverblijven en elke dag gaat ze met plezier naar het werk. Ongeveer een jaar geleden is haar vader overleden, dit was een moeilijke periode voor haar. Sinds het overlijden heeft Julie een andere kijk op het leven, ze wil dingen zien en meemaken. Ze is een enorme control freak, alles moet op haar manier en ze laat zich niet in een hoek plaatsen. Wel heeft ze een gevoelige kant, maar deze laat ze niet snel zien.

Michel

36 jaar, Maarssen, Nederland

michel
“Al heel mijn leven ben ik een beetje van het extreme geweest”

Deze sympathieke en knappe man zal wellicht vele harten sneller laten slaan. De 36 jarige Michel heeft al veel gedaan in zijn leven en ziet Big Brother als zijn nieuwe uitdaging waar hij zich vol op kan storten. Op 17 jarige leeftijd is Michel bij de mariniers gegaan, dit heeft hij twaalf jaar lang volgehouden, nadien maakte hij de overstap naar persoonsbeveiliging. Voor hem is Big Brother een missie zoals hij er al vele volbracht heeft.