Ga naar hoofdinhoud
Big Brother

Binnenkijken in het nieuwe Big Brother-huis

‘Big Brother’ gaat bijna van start: bekijk hier zijn nieuwe huis

Geraldine en Tatyana

‘Big Brother’ keert terug met een nieuw seizoen van zijn experiment. Bij een nieuwe host hoort natuurlijk ook een gloednieuw huis. Big Brother start vanaf maandag 9 januari op Play4, GoPlay & Play247

‘Big Brother’ blijft onvoorspelbaar en dus is ook dit seizoen alles weer anders in zijn experiment. In het huis is een doorzichtige kluis aanwezig met daarin de jackpot van €100.000, die ze gedurende het spel kunnen beïnvloeden. Dit is niet het enige geld waar de bewoners mee te maken zullen krijgen: ze kunnen ook geld verdienen voor in het Big Brother huis. Met deze Big Brother coins kunnen de bewoners items bemachtigen. Daarnaast zullen de bewoners elke week strijden voor de Power of Nomination. Ook anders dit jaar is een nieuwe, geheime plaats in het Big Brother huis, waar de bewoners individueel zullen strijden voor een belangrijke, mysterieuze prijs.

Woonkamer
Woonkamer

Kleur is dit seizoen het thema en kunstenaar Frank Visser kreeg de opdracht om het huis om te toveren in een warm en uitgesproken kleurenpalet.

Frank: “Ik ben gefascineerd door hoe kleuren samenwerken en dus was deze restyling een uitgelezen opdracht voor mij. Ik heb vooral veel gebruik gemaakt van contrasten. De ruimte die er het meest uit springt dit seizoen, is de kleurrijke badkamer: de glimmende blauwe en groene tegels in combinatie met de gekleurde voegen zorgen voor een speels contrast.”
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer

Big Brother blijft verrassen, de bewoners zullen dit jaar niet enkel binnen maar ook buiten elkaar uitdagen in de nieuwe gameroom.

Gameroom
Gameroom

En ook dit seizoen blijft de dagboekkamer een belangrijk onderdeel van het huis. 

Dagboekkamer