Ga naar hoofdinhoud
Big Brother

Big Brother-huis is drie Nederlandse bewoners rijker

mike

De huidige bewoners mochten onder vijf potentiële kandidaten twee nieuwe bewoners kiezen. Maar wat ze niet hadden verwacht is dat de kijker ook een nieuwe bewoner het huis in mocht sturen... Maak kennis met de drie nieuwe bewoners in het Big Brother-huis!

Jerrel

25 jaar, Amstelveen, Nederland

jerrel
“Ik kan heel slonzig opstaan met een trui en een trainingsbroek, maar ik kan ook gedurende dag transformeren naar een heel ander persoon.”

De nuchtere en hippe Jerrel is niet op zijn mondje gevallen en zal een discussie niet uit de weg gaan. Hij noemt zichzelf een alfa-man en neemt graag de leidersrol op zich. Jerrel heeft al vijf jaar een relatie en laat zijn vriend achter voor het Big Brother avontuur. Hij heeft veel levenservaring opgedaan en en is daardoor zelfverzekerd en hij durft zichzelf te zijn. Hij keek toen hij jong was al naar Big Brother, dus het is een droom voor hem om mee te doen. Hij hoopt een inspiratiebron te zijn voor jongeren die niet uit de kast durven te komen.

Matt

19 jaar, Zundert, Nederland

matt
“Ik kan competitief zijn; heel erg graag willen winnen en dergelijke. Dan kan ik misschien heet geblakerd zijn.”

Matt houdt ervan om mensen te entertainen en doet mee aan Big Brother om zichzelf te testen. Hij vindt het een fijne gedachte om even niet in zijn dagelijkse sleur te zitten en uit zijn eigen wereldje te stappen: het dorpse leven in Zundert is niet zijn ding. Hij is pas negentien, maar wel al erg volwassen doordat hij veel heeft meegemaakt in zijn jonge leven. Hij zal zich ook dominant opstellen in de groep. Matt houdt van gezelligheid, is een sociaal dier, maar ook zelfstandig.

“Ik zeg wat ik denk en dat kan heel gaaf gevonden worden, maar dat kan ook iemand enorm pijn doen.”

Mike

28 jaar, Veghel, Nederland

mike
“Op de een of andere manier heb ik een bepaalde gave en dat is ik met iedereen goed om kan gaan.”

De altijd positieve en zelfverzekerde Mike heeft na drie jaar in de keukenbusiness zijn baan opgezegd. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in Big Brother. Mike is een echte levensgenieter, heeft een grote vriendengroep en is een mensenmens. Voor het spel is hij bereid dit opzij te zetten en te stoken en manipuleren, maar hij zal ook een sfeermaker zijn. In zijn laatste, lange relatie is hij gekwetst, waardoor hij mensen niet té dichtbij laat.

Big Brother, elke weekdag om 21.30 uur op GoPlay.be en om 22.30 uur op Play4.