Ga naar hoofdinhoud
Big Brother

Beluister hier het nummer Big Brother van Davina Michelle ft. Woodie Smalls

Speciaal voor het programma Big Brother lanceert de succesvolle Nederlandse zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls, de titelsong 'Big Brother'.

Geïnspireerd door het experiment, het spelelement en het alziend oog van Big Brother schreef zij de song in no time.

Davina Michelle was voor de zomer van 2019 nog een volledig onbekende naam voor België. Tot ze doorbrak met de grote zomerhit 'Hoe Het Danst', samen met Marco Borsato. Bij onze noorderburen was ze al langer bekend en was ze onder andere één van de muzikanten uit de Nederlandse versie van Liefde Voor Muziek, Beste Zangers.
Maar eigenlijk was het P!nk die Davina Michelle eerst ontdekte: op haar YouTube-kanaal coverde ze anderhalf jaar geleden 'What About Us', dat ondertussen al meer dan 15 miljoen keer bekeken werd. Ook door P!nk zelf, die er ondersteboven van was en haar uitnodigde om haar voorprogramma te spelen in enkele Amerikaanse concerttours.

Woodie Smalls is geen onbekende naam in de Belgische rapscene. Zijn debuutplaat in 2015 was meteen een shot in de roos (Smalls was toen 18 jaar!). Eén van Smalls' populairste nummers? 'About The Dutch' natuurlijk! In 2017 mocht hij samen met Tokyo Drift, Kendrick Lamar en Anderson Paak de soundtrack van de videogame NBA 2K18 verzorgen. Je kan Woody Smalls in het rijtje plaatsen naast  Coely en Dvtch Norris (met wie hij ook graag samenwerkingen aangaat), andere grote namen in de Belgische rap- en hiphopscene. Zijn jongste plaat mag er dan zeker ook wezen en heet In Between Spaces.

davina michelle