Ga naar hoofdinhoud
Bake Off @ Home

Deze bekende bakkers gaan de uitdaging aan in Bake Off @ Home!

Tijdens de lockdown (her)ontdekte Vlaanderen het thuisbakken. Vlaanderen werd plots één grote Bake Off: we gingen massaal cake, brood en taarten bakken. Winkelrekken getuigden van bloemschaarste, en de bakhype werd nog groter. Om het pas verworven baktalent te omarmen en als het ware nog meer aan te wakkeren, is er Bake Off @ Home, een gloednieuw programma waar de opmerkelijkste kandidaten uit de voorbije seizoenen van Bake Off Vlaanderen bekend én onbekend bakkend Vlaanderen aanmoedigen om aan de slag te gaan in hun eigen keuken. Maar wie zijn die bekende bakkers nu?

Bake Off-winnares uit 2018 Julie daagt de zusjes Annelien en Stephanie Coorevits uit tot het maken van een gemberkoeken huisje.

Julie-Coorevits

De jongste deelnemer van Bake Off Vlaanderen ooit, Lucas, daagt Vlaanderens bekendste recreatiezeiler Bart Kaëll uit tot het maken van een lekkere rastertaart met aardbeien.

Lucas-Bart

De Schotse Oostendenaar Bake Off-deelnemer Peter daagt Thuis-actrice Marleen Merckx uit tot het maken van hot crust pastries.

peter marleen

Bake Off-winnares uit 2019 Jaline daagt radiomaker Xavier Taveirne uit tot het maken van haar legendarische citroen meringuetaartjes.

jaline_xavier

En wie zal de chocolade gravity cake van Lorentia bakken? Dat houden we nog even geheim! ?

lorentia_vraagteken

Bake Off @ Home, elke woensdag om 21u35 op VIER én VIER.be.